Bio-energetische therapie

Het pad van herstel brengt je naar gezondheid en kracht in jezelf. 

Bio-energetische therapie bestaat uit a) het grondig testen van je hele bio-energetische systeem met behulp van Bioresonantie en/of Polsdiagnostiek en vervolgens b) het oplossen van de problemen of de klachten vanuit de juiste invalshoek.

Bioresontantie

Met bioresonantie onderzoeken we hoe je functioneert op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch gebied. Als blijkt dat er belasting(en) zijn die je welzijn belemmeren (zoals virussen, bacteriën, schimmels, zware metalen, erfelijke belastingen, onderliggende overtuigingen, voedselintolerantie, geopatische belasting, straling en dergelijke) kunnen we dit aanpakken. Afhankelijk van de oorzaak kiezen we  de meest geschikte behandelmethode(n), ook dit is te testen. Dit kan zijn homeopathische korrels of druppels, neurofeedback, neurolinguïstisch programmeren, energetische behandeling, Reichiaans lichaamswerk, voedingsadvies en coaching in persoonlijke ontwikkeling en (spirituele) bewustwording. Voedingssupplementen kunnen eventueel worden in gezet, maar als korte ondersteuning, ik pak liever de oorzaak aan.

Voor de stralingsgevoelige mensen onder ons is het goed te weten dat ik werk met bioresonantie zonder apparatuur. Je bent daarbij praktisch aanwezig, of je bent thuis of aan het werk terwijl ik test op afstand.

Polsdiagnostiek

Polsdiagnostiek is ook een methode om de oorzaak te vinden bij klachten op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch gebied. Hierbij lig de klant op een (massage-)tafel. Terwijl ik de reacties van de pols voel, test ik met behulp van energetische filters.

Homeopathie

Homeopathische middelen bestaan in de vorm van korrels of druppels. Zij hebben een energetische imprint van de ziekteveroorzaker en geven een tegengestelde trilling af, waardoor de ziekteveroorzaker geneutraliseerd wordt. De werking is in de meeste gevallen binnen 1-3 weken merkbaar.

Neuro-Linguistisch Programmeren

NLP kan worden ingezet om:

  • specifiek oplossingsgericht te werken aan onderliggende overtuigingen
  • kwaliteiten te bekrachtigen
  • het onbewuste bewust te maken
  • het veranderingsproces te versnellen

Emotioneel Lichaamswerk

Emotioneel Lichaamswerk komt uit de Bio-energetica ontwikkeld door Alexander Lowen en Wilhelm Reich. Het leert ons de verbanden te zien tussen emoties en lichaamstaal of lichaamshouding. Wat in ons leeft maar niet geleefd wordt, zet zich vast, met name onze spieren. Aan iemands houding kunnen we vaak afleiden welke emoties er onder zitten. Via oefeningen en door de wijsheid van het lichaam, kun je weer in contact komen met je emoties om ze vervolgens los te laten. Oefeningen zijn: gronden/aarden, vrije ademhaling, emoties uiten, bevrijding levensenergie, correctie lichaamshouding.

Tijdens de consulten kunnen we hieraan werken en krijg je oefeningen mee naar huis. Als je er voor jezelf meer uit wil halen, kun je 1x per week meedoen in mijn Yort-groep.

Energetisch werk

Energetisch werk is een groot begrip. Ik maak een tweedeling:  reiniging & healing. Onder reiniging vallen elektrostatische en geopathische belastingen en ook zielensmog. Hiermee bedoel ik codes, overtuigingen, activaties, contracten, aanhechtingen van alles wat je belemmert om in zuivere verbinding met je Ziel te staan en je Hogere Zelf.

Healing is kort gezegd: energetisch ruimte creeeren waarin jij jezelf kan hervinden, herschikken, uitlijnen, in balans komen en regenereren. Voor een korte sessie zit je op een stoel, je voelt je daarna verfrist en kalm. Voor een lange lig je op de massagetafel. De healing die ik geef is een mengeling van craniosacrale aanraking, multi-dimentional healing (Shamballa, New Paradigm), massage en magnetiseren. Dit is “mijn” grote kracht en kan diepe ervaringen in transformatie geven.

Tarieven

Het uurtarief is €55,00. Na het eerste uur wordt per 15 minuten gerekend. Dit geldt voor alle vormen van behandeling, uitgezonderd Neurofeedback.

Het eerste consult duurt 1 à 2 uur. Vervolgconsulten duren gemiddeld 1 uur.