Stamcelvoeding

STAMCELvoeding voor lichamelijk en psychisch-emotionele gezondheid

SE2 is een drievoudig botanisch superfood/rawfood in capsule en bevat AFA (een alg), zeewier en Cordyceps (bekend in ayurveda). Dit 100% natuurproduct verhoogt de stamcelafgifte vanuit het beenmerg voor het dagelijks herstel van lichaamsweefsel.

Stamcellen….. de watte??  Wat velen niet weten is dat kinderen en volwassenen continue stamcellen aanmaken vanuit het beenmerg. In je lichaam worden elke dag miljoenen cellen gerepareerd en vervangen. Stamcellen (ofwel oercellen) zorgen hiervoor. Eenmaal op de juiste plek, kopiëren zij de blauwdruk van gezond weefsel en evolueren tot nieuwe gezonde weefselcellen en organen. Zij zijn van essentieel belang voor herstel en verjonging van alle soorten lichaamseigen cellen.

SE2 vergroot de afgifte van het aantal stamcellen in hoge mate. Gebruik van deze stamcelvoeding  heeft verbluffende resultaten bij herstel en gezondheid. Het helpt het lichaam gezond te blijven en werkt zelfs (!) psychisch-emotioneel door, omdat het de aanmaak van nieuwe neurologische verbindingen ondersteunt. Ook geschikt bij adhd klachten.

Om de dagelijkse bombardementen van toxinen, straling en stress waar wij tegenwoordig aan zijn overgeleverd op te vangen is SE2 is een goede ondersteuning.

Het product kun je via internet bestellen. Bij automatische maandelijkse levering betaal je ongeveer 10 euro minder dan bij losse bestellingen. Dit is per maand weer opzegbaar.

Informatie is te vinden op: www.stamcelvoeding.stemtech.com en www.stemtech.com. Bij vragen  of problemen met de bestelling kun je mij bellen  (06-33054336) of mailen (info@neurovitaal.nl).