Testimonials

– Moeder over haar kind (8 jr) met ADD, na 1 training: “Ik ben zo blij, mijn dochter begint ineens actief deel te nemen aan het gezin, door het uiten van haar mening”.

– Vrouw (51 jr) zonder klachten, na 1 training: “Een bijzondere ervaring. Tijdens de training durfde ik onder ogen zien wat ik in het dagelijks leven omzijl, en ik merk dat het daarmee is getransformeerd.”

– Man (53 jr) met ADHD, na 2 trainingen: “De training geeft mij rust en helderheid in mijn gehaaste brein, ik ervaar de sessies als ontspannend.”

– Vrouw (37 jr) met vermoeidheidsklachten, na 5 trainingen: “Ik heb geen dips meer in de dag, word fitter wakker en zie kleuren veel helderder, ik kan beter uit mijn woorden komen en luister anders. Ik kan nu heel goed bij mezelf blijven en voel me sterk.”

– Moeder over haar kind (7 jr) na 20 trainingen:  “Hij had moeite met lezen, kon nooit stilzitten en was onhandelbaar op school, nu kan zich beter concentreren,  het lezen is vooruit gegaan en hij is rustiger geworden.”

– Man (33 jr) met Niet Aangeboren Hersenletsel heeft 24 trainingen gehad, na de 1e training: “Ik kan na 21 jaar mijn voet iets optillen en mijn teen bewegen!” Wekelijks boekte hij veel winst met motoriek, evenwicht en spraak. Hij was aanvankelijk moeizaam in bewegen en spreken, en opstaan en boodschappen doen koste hem ruim een halve dag. Maar dit veranderde in vlot kunnen lopen en spreken. Hij was uiteindelijk in staat om een aantal dagen per week buitenshuis te werken.

 vrouw (60 jr) Ik had last van chronisch vermoeidheid, concentratieproblemen, was tot weinig in staat en snel overbelast, waardoor mijn leven zich in een kleine cirkel afspeelde. In drie maanden heb ik bij NeuroVitaal 15 neurofeedback training gedaan. De eerste keer had ik hoofdpijn, dat was vervelend, maar Nanny vertelde me tegelijkertijd dat het bij mij  werkte. Door een zorgvuldige opbouw heb ik er daarna verder geen last van gehad, wel merkte ik zo af en toe extra vermoeidheid en meer emotie, maar door de coaching en mijn eigen gevoel dat het goed was, zette ik door. Na drie maanden zijn we gestopt en sindsdien is mijn leven één grote opgaande lijn. Het is ongelooflijk, ik ben helder, kan meerdere afspraken op een dag aan en ben dan nog niet moe. Ik voel me ook sterk en heb veel meer plezier in het leven, ik kan ook betere keuzes maken. Kortom, het is echt geweldig wat er allemaal gebeurt en ik kan de training van harte aanbevelen. En ook al voelt men nog niet gelijk verbetering, soms komt dat later. Els van H. “

– Kind (12 jr) na 8 trainingen: “Toen ik hoorde dat mijn moeder mij had ingeschreven voor Neuro Feedback dacht ik: Ik ben een normaal kind, waarom zou ik in en soort therapie moeten. Maar uiteindelijk is het heel fijn. Lekker een filmpje kijken of muziek luisteren terwijl je hersenen getraind worden op (in mijn geval) focus, concentratie en prikkelgevoeligheid. In mijn dagelijks leven heb ik hier heel veel profijt van. Ik kan me beter concentreren op school en heb ik een betere werkhouding. Thuis maak ik beter mijn huiswerk en hoeven mijn ouders me er niet continu bij de les te vragen als ik aan het wegdromen ben. Dit kan ik nu allemaal zelf. Ik was even gestopt met NFB, maar ik merkte al snel dat mijn concentratie weer minder werd. Dus ik ga nog maar een paar keer. Als je dyslectisch bent helpt deze therapie ook zeggen ze, ik ben benieuwd want daar score ik ook op.” Mees.  Na 4 extra trainingen is zijn concentratie goed gebleven.