Zakelijk

Gezonde werknemers

Neurofeedback is een effectieve training, die de gevolgen van stress sterk kan beperken of terugdringen. Het werkt preventief wanneer werknemers dreigen uit te vallen. Het vergroot de persoonlijke effectiviteit van werknemers, verbetert de sfeer op de werkvloer en draagt bij aan een beter bedrijfsresultaat.

Neurofeedback is uitermate succesvol bij burn-out en helpt de werknemer versneld terug op de werkvloer te krijgen.

Peakperformance voor de top

Ook kiest u voor neurofeedback als een u peakperformance voor uzelf of collega’s wenst. Hiermee bedoelen we het optimaliseren van het brein voor het leveren van (top)prestaties onder (grote) druk en persoonlijke transformatie.

Presteren op topniveau. U als “topsporter” in de organisatie moet alles goed overzien, scherp zijn, vergaderingen leiden, inschatten wanneer u precies tot actie komt en de juiste beslissingen te nemen. U kan het zich niet permitteren om snel afgeleid te worden door interne of externe factoren. Neurofeedback is de interventie bij uitstek die u de mogelijkheid biedt om op topniveau goed te kunnen presteren. Mensen met neurofeedback getraind, zijn over het algemeen stabieler, assertiever, beter uitgerust omdat zij kwalitatief beter slapen en meer geconcentreerd zijn.

Trainen In-Company

NeuroVitaal biedt de unieke mogelijkheid om haar diensten te verzorgen op locatie.

Wij streven ernaar om zo efficiënt mogelijk te werken door reis- en werktijd voor u en uw werknemers te minimaliseren en trajecten zo kort mogelijk te houden. U kunt er zelfs voor kiezen om meerdere personen tegelijkertijd in een ruimte te laten trainen.

Voorwaarde: Het bedrijf of de instelling stelt hiervoor ruimte beschikbaar.

Offerte op aanvraag:

[contact-form 1 “Contactformulier 1”]